donderdag 27 oktober 2011

pakketje en kaartjes

Zojuist stond de buuf voor de deur met een pakketje,....... de give-away van hallo peetje.

Een superleuk pakketje met een lieve kaart erbij. Nogmaals bedankt


Sinds kort heb ik een nieuwe hobby erbij... Postcrossing. Ik heb al twee kaartjes verstuurd.

De eerste naar de USA:












 en de tweede naar de Oekraïne:







zondag 23 oktober 2011

Give-away Hallo Peetje

Lees ik net de uitslag van de give-away bij hallo peetje waar ik me voor opgegeven had, zie ik dat ik wat gewonnen heb......... JOEPIE DE POEPIE, om maar even met ome willem te spreken. Ik zit al sinds ik het berichtje las met een big smile op m'n gezicht. Zo ontzettend leuk dat ik een keertje iets gewonnen heb en nog wel zo'n leuk boek (150 blocks to knit and crochet) met bolletjes wol erbij.

wat ontzettend leuk, ik blijf het zeggen.

Hieronder een foto van wat ik gewonnen heb. Nu vol in spanning kan ik gaan wachten op de post.



Petra, ontzettend bedankt hiervoor alvast. Ik post nog een foto zodra ik het binnen heb.

zondag 16 oktober 2011

Give-away van Dreamstuff

Superleuk, deze give-away met allemaal stofjes en frutseltjes in kerstsfeer. Dit inspireert mij enorm om weer eens de naaimachien te pakken en te kijken of ik daar ook wat mee kan. Nu nog hopen dat ik een van de gelukkigen ben. Klik op de foto voor dreamstufs blog


vrijdag 14 oktober 2011

Hollands glorie swap deel 2

Vandaag mocht ik de gelukkige zijn die van de postbode een pakketje in ontvangst nam. Mijn swappakketje. Superleuk pakketje heb ik ontvangen...... het is alleen nog een beetje een raadsel van wie. Er zat geen afzender bij en de verstuurster heeft zich op de hyve nog niet gemeld.

heel leuk naar wat ik gevraagd kreeg ik het patroon Suzu van Antoinette. Daarnaast was het pakketje gevuld met een ami, gelukspoppetje, een gehaakt tasje, een lekkere lolly, twee bolletjes katoen om suzu mee te gaan maken, en diverse freubeltjes. Ik mag mezelf weer gelukkig prijzen met zo'n pakketje.

Hier de foto's:


woensdag 12 oktober 2011

give-away bij tante tonnie

jeej, dat ziet er leuk uit. Tante tonnie geeft geweldig leuke dingetjes weg. Ik zou zeggen ga eens op haar blog kijken (klik hieronder) want ze maakt geweldig leuke dingen.

Hollands glorie swap

Op de hyve van het haakkransje heb ik mee gedaan met de hollands glorie swap. Mijn pakketje is dinsdag op de post gegaan en woensdag was het al bij mijn swappie aangekomen, Juffrouw X.

Ik had voor haar allerlei roze items bij elkaar gezocht, haar lievelingskleur, en een boerinnetje gehaakt:


foto's van het hele pakketje staan op juffrouw x's blog:
http://juffrouwx.blogspot.com/

Nu ga ik met spanning wachten tot mijn pakketje binnen komt.

maandag 10 oktober 2011

swirling bag

nog even snel voor de vakantie had ik een begin gemaakt met de swirling bag. Nu na de vakantie is hij af en doet ie dienst als opbergplaats voor m'n trui-project. 25 bolletjes wol die een trui moeten worden. De tas wordt steeds leger, de trui steeds groter.

van de trui binnenkort wat foto's, nu alvast van de swirling bag:






Ook binnenkort foto's van de ami die ik heb gemaakt voor de swap van het haakkransje, maar die kunnen er weer pas op als mijn swappie het pakketje heeft ontvangen. Het gaat morgen op de post.

zondag 9 oktober 2011

nu mag ik het laten zien.

Enige tijd terug heb ik een sneak geplaatst. Dit was een stukje van iets wat ik voor mijn nichtje haar bruiloft aan het maken was. Afgelopen vrijdag is ze getrouwd dus ik kan nu het eindresultaat laten zien:







Ze is getrouwd in het kerkje van Kats. Ik was 's-avonds voor het feest uitgenodigd maar ben s-middags wel wezen kijken. Daar heb ik foto's gemaakt die ik direct daarna heb laten afdrukken en in deze lijst heb geplaatst. Ik heb helaas geen foto van het totaalplaatje met de foto's.
Onderin het hart zit het duifje uit het boekje amigurumi and more van Kookeridoo. De gelukspoppetjes bruid en bruidegom komen uit het boekje gelukspoppetjes haken van Annemarie Arts.