zondag 9 oktober 2011

nu mag ik het laten zien.

Enige tijd terug heb ik een sneak geplaatst. Dit was een stukje van iets wat ik voor mijn nichtje haar bruiloft aan het maken was. Afgelopen vrijdag is ze getrouwd dus ik kan nu het eindresultaat laten zien:Ze is getrouwd in het kerkje van Kats. Ik was 's-avonds voor het feest uitgenodigd maar ben s-middags wel wezen kijken. Daar heb ik foto's gemaakt die ik direct daarna heb laten afdrukken en in deze lijst heb geplaatst. Ik heb helaas geen foto van het totaalplaatje met de foto's.
Onderin het hart zit het duifje uit het boekje amigurumi and more van Kookeridoo. De gelukspoppetjes bruid en bruidegom komen uit het boekje gelukspoppetjes haken van Annemarie Arts.

5 opmerkingen:

 1. Hoi, heb je blog bekeken en wat maak je veel moois zeg! Je hebt er een nieuwe volger bij :)
  Groetjes, Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb het op hyves ook al laten weten, maar ik vind het een onwijs leuk en origineel bruiloftskado meid!
  Ik zit als het ware in hetzelfde schuitje .... ik heb 2 dingen gemaakt voor mijn schoonouders die eind deze maand 40 jaar getrouwd zijn. Maar kan het nog niet laten zien ivm gluurgevaar van hun zijde hahahahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat heb je dat prachtig gemaakt zeg! en hoe was de reactie van het bruidspaar? vonden ze wel erg leuk volgens mij!!!!!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. op mijn hyves had de bruid gereageerd:

  "Jaaaaaa en wij boffen met zo'n cadeau!"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is echt onwijs gaaf!! Origineel cadeau!
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen