maandag 26 maart 2012

Sneak voor Annemiek

't Is al weer bijna zover. Het boekje gaat weer op de post. Het op een na laatste boekje. Als het goed is valt een dezer dagen het boekje van San bij mij op de mat en dat is het laatste boekje waar ik nog wat in mag freubelen.

Maar voor het zover is, hier eerst een sneak voor Annemiek.


2 opmerkingen:

 1. Prahtig hoor en wat een leuk idee. Wat enig om iets gezelligs in je brievenbus te krijgen. Ik kijk ook al met verbazing naar al je kaarten. Ik probeer elke week minimaal 1 kaart te sturen; maar het is zo leuk als je zelf post krijgt. Heb je niet de neiging dat je iedereen weer terug wilt schrijven of kun je echt goed bij die ene kaart houden. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben ook al aardig fan geworden van de RRN. Heerlijk om tweewelijks weer in een boekje van iemand anders te mogen freubelen.

   Ik kan het qua postcrossing heel goed bij die ene kaart houden, anders wordt het gewoon te duur. Ik mag op dit moment 8 kaarten onderweg hebben en ik probeer altijd twee onder het max te blijven, dus ik heb vandaag weer 6 kaarten op de post gedaan. Ze gaan over de hele wereld dus ook de postzegels zijn duurder dan in Nederland. En daarnaast ben ik niet zo'n schrijver. Was vroeger ook al geen geweldige penvriendin :) Een kattebelletje is voor mij voldoende. En ik heb de adressen ook niet van degene die mij een kaart sturen. Dat maakt het een stuk makkelijker.

   Verwijderen