zondag 12 januari 2014

nieuw jaar, nieuwe projecten en een affo

In het nieuwe jaar is het tijd voor nieuwe projecten. Ik ben 1 januari begonnen met de cursus Life-Book van Tam. Ik kwam via het art-journaling en mixed-media forum in aanraking met lifebook (klik) en eigenlijk was ik vrij snel verkocht, alleen iedere week een les. Het is veel en ik weet niet of ik het vol ga houden. We zullen zien. Je hoeft gelukkig niet iedere les te volgen, maar ik ga het in ieder geval proberen.

De eerste les bestaat uit een warm up en het vinden van je innerlijke artiesten bescherm engel - inner artist guardian.

Dit gaat via o.a. een meditatie - les waarin je onder andere je guardian tegen gaat komen, als het lukt, maar ook je kleur en je woord voor dit jaar.

Die meditatie was echt wel leuk, nadat ik 3 opnieuw ben begonnen.....

je gaat begeleid op pad om je innerste ik te vinden. bij mij kwam ik over een bospad bij een leuk engels huisje in een grote wei. Eenmaal binnen was er een geweldig mooi zonlicht (mijn kleur voor het komende jaar is dus ook warm zonlicht geel). In het huisje rook het lekker naar versgebakken koekjes en zat een oud dametje in een grote leunstoel. Naast haar op de grond zat een klein meisje wat lekker met een kat aan het knuffelen was. Op de achtergrond stond heel rustig klassieke muziek te spelen. Iets later kwam mijn guardian binnen gewandeld met een schaal versgebakken koekjes. de moeder van het meisje en de dochter van de oude dame.

Ik zit helaas nog op een kleur van een krijtje te wachten wat ik heb besteld en dus ik heb ik mijn guardian van les 1 nog niet af, maar de warming up heb ik wel af:






















m'n guardian is al wel getekend:


















les 2 is inmiddels ook geweest. een leuke gastles, want ja, de cursus wordt gegeven door maar liefst 24 docenten.























Ik heb hiervan ook nog een eigen versie gemaakt met mijn kleur en woord:






















En ik ben ook nog aan het haken. De baby deken is af, wat betekent dat ik een nieuw project mag starten. Dit wordt weer een deken. Ik ga meedoen aan een Crochet - a - long. Maar eerst een plaatje van de affo:

Toen ik begon op 2 december 2013









De tussenstand net voor de kerst



















de eindstand























de nieuwe deken waar ik aan begonnen ben ziet er zo uit:

http://notyouraveragecrochet.com/as-we-go-stripey-blanket/





















Mijn kleuren worden:

















ik liep wat achter dus ik heb zowel week 1 als week 2 gehaakt. de teken is met naald 4 en 192 steken zo'n 1,50 meter breed. Lekker dus voor straks op de bank als het buiten koud wordt/is.

week 1
















week 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten