zaterdag 18 mei 2013

Post en een haakrol.

Afgelopen donderdag viel mijn eerste pakketje wat ik heb mogen ontvangen van Dream Make Share op de mat. van Diana. Diana had al eerder op mijn blog gereageerd om te gaan snailen, maar toen kreeg ze op bijna hetzelfde moment mijn adres voor DMS.

Toevallig?? ik weet het niet. Ik geloof soms wel, soms niet echt in toeval. Maar in ieder geval is nu de DMS ons startsein om te gaan snailen.

Ik kreeg een geweldig leuk pakketje van haar met een mooie zelfgemaakte kaart.


 twee leuk met vogeltjes versierde knijpers, een zelfgemaakt doosje met waxinelichtjes, een zakje met poezieplaatjes, een zakje met kleine knijpertjes versierd met een bloem, een zelfgemaakt boekje van mooie papiertjes met mooie stempels, twee vlinders en een pakje met kleine postzegelachtige gestempelde kaartjes.
Echt helemaal geweldig, dankjewel Diana.  Op haar blog staat nog een foto.

Ook mocht ik m'n tweede snail ontvangen van Haakjuffie. Op haar blog stonden een paar schattige, uberschattige, theezakjesdoosjes. Helemaal zelfgemaakt. En mocht ik er daar nou net een van krijgen. (dankjewel, dankjewel, dankjewel) en een lekkere brief erbij. De brieven vind ik het leukst aan het snailen, maar als er zoiets moois bij zit wat met liefde gemaakt is dan gaat mijn hart wat sneller kloppen.

deze heb ik mogen ontvangen.


Haakjuffie, ik heb de foto's van je blog 'gestolen', of geleend, hoe je het wilt noemen :)


Ik heb vorige week ook mijn eerste DMS op de post gedaan. Naar Creadiefje. Ik leen even de foto van haar blog, want ik was zelf vergeten een foto te maken.

Ik had voor haar een slinger gehaakt met bloemetjes en hartjes en een kaartje erbij geschreven. Het was voor mij de eerste DMS die ik heb gemaakt en ik moet zeggen, ik vind het een leuk initiatief.

Ik ga dit weekend lekker freubelen aan een nieuwe DMS en aan nieuwe brieven voor Daan en Haakjuffie.


Ook doe ik via het art-journaling forum mee aan een project art-envelop. Dit project is iedere maand. Ik doe deze maand voor het eerst mee. de maand mei.  Iik heb zelf mijn gemaakte envelop verstuurd naar Joukje:

Ook heb ik een art envelop mogen ontvangen van Mieke:Daarnaast ben ik begonnen aan de haakrol van Wieke van Keulen.
Ik ben later ingestapt, maar ben nu ongeveer bij deel 16.

tot dusver:3 opmerkingen:

 1. jeej jij maakt ook van alles, leuk allemaal zeg!
  Ik vind het zo jammer dat ik haken niet leuk vind want zie zoveel leuks voorbij komen (bloemen slingers).
  Die art envelop is ook wel een keer leuk om mee te doen!
  gr en tot snails!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie post kreeg jij zeg!
  Diana maakt mooie dingen, weet er alles v an .
  Ben blij dat je happy bent met je theedoosje . Met liefde gemaakt ♥
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig hé, die snailmail. Ik ben ook helemaal een beetje verslaafd aan het worden. Ik zag je blog adres bij het RR forum, en dacht ik neem eens even een kijkje bij je. Ik zet je gelijk bij mijn favorieten, want ik vind het wel gezellig hier. Ik doe ook aan DMS dus misschien treffen we elkaar wel eens een keertje. Groetjes Antoinette.

  BeantwoordenVerwijderen